Een keuze bij Restylemeubels is zo gemaakt. Maar hoe krijg je dat riante bed of die ruime kast nou thuis? Nou gewoon, via onze bezorgservice! En als je van gemak houdt, laat je onze montageservice direct alles in elkaar zetten en op zijn plek zetten zodat u direct kunt genieten van je nieuwe meubelen!

bezorgkosten

Voor het basis bezorgtarief van € 0,50 per kilometer bezorgen we je aankoop netjes tot over de eerste drempel van je woning. Mocht je op een etage wonen en kunnen we geen gebruik maken van de lift, dan rekenen we een toeslag van €1,- per traptrede (max €40,-) .

bezorgvoorwaarden
Restylemeubels hanteert een aantal voorwaarden voor bezorging:

 • Voordat we kunnen gaan bezorgen vragen we je de bezorgkosten volledig aan Restylemeubels te betalen. Je kunt dit doen tijdens onze openingsuren bij Restylemeubels of door het bedrag over te maken op rekeningnummer (IBAN): NL49 INGB 0007 4812 33 onder vermelding van het artikel nummer. Het meubel of meubels kunnen of ook vooraf voldaan te worden of contant bij levering.
 • Om de bezorging correct te kunnen inplannen en de bezorgkosten te kunnen berekenen, vragen we je bij betaling aan onze medewerker of via het formulier aan te geven of er evt. extra services bij de bezorging komen kijken. Om al onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, is het van belang van tevoren te weten of we op een etage moeten bezorgen waarbij we geen gebruik kunnen maken van de lift of de meubelen elkaar gezet moeten worden.
 • Het basis bezorgtarief van €0,50 per kilometer geldt voor bezorging op het Nederlandse vaste land en België. Indien je transport wilt afspreken voor de Waddeneilanden of België geef dit dan aan in het formulier. Voor bezorging op de Waddeneilanden wordt 50,- extra in rekening gebracht.
 • Bezorgen binnen Nederland vind normaal plaats op zaterdagen.
 • Bezorgen in België vind normaal plaats op woensdagen overdag.

plan je bestelling online
Bij Restylemeubels kun je een bezorg formulier invullen en Restylemeubels mailt u dan zo snel mogelijk de bezorgdatum.
Twee dagen voor de levering mailen wij u vervolgens het vermoedelijke tijdstip door van levering
Mocht je een vraag hebben over je bestelling of onverhoopt iets willen wijzigen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via reserveer@restylemeubels.nl. Tot 3 werkdagen voor bezorging is de afspraak kosteloos te verzetten.

aanvullende informatie
Om een efficiënte bezorging mogelijk te maken vragen we je rekening te houden met het volgende:

 • Zorg dat er op de afgesproken bezorg dag en tijd iemand thuis is. Indien onze bezorgers niemand thuis treffen, wordt een bedrag van € 75,- aan extra vracht- en administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag moet voldaan zijn voordat de levering opnieuw plaats kan vinden.
 • Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de bezorger mee te helpen met tillen aangezien deze alleen komt.
 • Let bij aankoop van grotere artikelen goed op of deze goederen wel door bijvoorbeeld de deur, trapgat of lift passen. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden ter plekke niet naar binnen kunnen worden gebracht. Indien dit het geval is, zijn we genoodzaakt de tweede rit en extra werktijd van de bezorger door te berekenen. Mocht je na je aankoop en betaling toch twijfelen over een beperkte doorgang, neem dan contact met ons op via bezorgen@restylemeubels.nl. We nemen dan graag samen je woonsituatie en de mogelijkheden door.
 • Indien het bezorgadres moeilijk bereikbaar is of het een adres betreft in een nieuwbouwwijk dat nog niet op de plattegrond is vermeld, verzoeken we je dit aan onze medewerker te laten weten bij aankoop ivm de in te plannen route zodat de tijden voor klanten na u aangepast kunnen worden.
 • Zorg ervoor dat alle obstakels die het naar binnen of naar boven brengen van artikelen kunnen bemoeilijken, zijn verwijderd. Denk hierbij aan kastjes, schilderijen, lampen, kapstok of andere voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd. Dek parket, laminaat of vloerbedekking goed af met plastic of karton. Restylemeubels kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor evt. schade aan hierboven vermelde zaken.
 • Onze bezorger bezorgen je aankoop netjes tot over de eerste drempel van je woning.

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op:

bezorgservice@Restylemeubels.nl
Rekeningnummer (IBAN): NL49 INGB 0007 481233

vul hieronder de afstand tussen postcode 5012 Tr en uw postcode in om de bezorgkosten te berekenen.

Klik hier om de afstand te berekenen.


Rekenen

Bereken hier de bezorgkosten door de afstand in te voeren tussen postcode 5012 TR en uw postcode
Afstand in km:
Lees eerst de voorwaarden goed door alvorens akkoord te gaan.